حسین مولایی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری با بیان اینکه برداشت نخستین محصول خانواده مرکبات، نارنگی پیش رس از اواسط مهرماه آغاز میشود و تا پایان آبان در باغهای مازندران ادامه دارد، اظهار کرد: ۱۰ هزار هکتار از سطح زیرکشت باغهای مازندران به ارقام نارنگیهای پیشرس هاشیمیتو، ایواساکی و میاگاوا اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال میزان تولید نارنگی پیشرس در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته باشد، گفت: این افزایش ناشی از شرایط مطلوب آب و هوایی و هم چنین مدیریت بهینه باغات توسط باغداران از جمله آبیاری و تغذیه مناسب و مبارزه به موقع با آفات و علفهای هرز است.
معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: در باغات درجه دو عملیات اصلاح و باغات درجه سه نوسازی و جایگزینی با ارقام اقتصادی و تجاری مناسب انجام میشود.
مولایی گفت: مازندران با ۱۱۵ هزار هکتار باغ مرکبات و تولید بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در سال بیش از ۶۰ درصد نیاز بازار داخل را تامین میکند و رتبه نخست تولید این محصول را در کشور دارد.
![](https://amin-site.ir/wp-content/uploads/2023/05/share-icon.png)
![](https://amin-site.ir/wp-content/uploads/2023/05/logo-eitaa.png)
![](https://amin-site.ir/wp-content/uploads/2023/05/telegram-icon.png)
![](https://amin-site.ir/wp-content/uploads/2021/10/14000708000277_Test_PhotoN.jpg)
دیدگاهتان را بنویسید