«سید نظامالدین موسوی»، رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه 11 بهمن) در نشست خبری ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و نهضت اسلامی ایران اظهار داشت: امام در عصر ستمشاهی، پرچم استقلال و آزادی کشور را بر افراشت و با کمک مردم آگاه ایران، انقلاب را به ثمر رساند.
وی افزود: از انقلاب اسلامی ملت ایران 43 سال گذشت و در این مدت بهرغم همه فشارهایی که بر ما تحمیل شد، ملت ایران مستقل و سرافراز ایستاد و فشارها را تحمل کرد و حتی از جان خود گذشت اما پای آرمانهای خود ایستاد.
موسوی با بیان اینکه دشمن اعتراف کرده که فشارهای آنان اثری بر ملت ایران نداشته است، افزود: روزگاری تصور میکردند انقلاب چند ماه یا یک دو سال بیشتر دوام نمیآورد اما امروز شاهد هستیم مردم سراسر دنیا از کشورهای منطقه تا آمریکای لاتین پرچم انقلاب اسلامی را بر افراشتهاند و آزادیخواهان دنیا قبله آمال خود را نظام ایران میدانند.
وی تأکید کرد: نسلهای جدید انقلاب اسلامی و جوانانی که انقلاب را ندیده و امام را ندیدهاند متأثر از آموزههای امام هستند و نمونه آن شهدای مدافع حرم، مقاومت مردم عراق و یمن و سوریه و لبنان و بحرین گوشهای از تلألؤی آرمانهای انقلاب در منطقه است.
موسوی با بیان اینکه شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر برنامههای متعددی را تدوین کرده است، اظهار داشت: سیاستها و اهداف اجرای این برنامهها از ماهها قبل تدوین شده است و قرار است به رغم تبلیغات دشمن، جشنهای پیروزی انقلاب را شکوهمند برگزار کنیم.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: در همه برنامهها به نحوی اقدامات و مراسمها انجام میشود که کمترین مشکل ایجاد شود و پروتکلهای بهداشتی پیوست برنامهها است.
وی با بیان اینکه از 12 تا 22 بهمن برنامههای خوبی تدوین شده، بیان داشت: در این راستا همه اقوام، مذاهب، مشاغل و مانند آن در برگزاری مراسم نقش دارند.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به تشکیل 26 کمیته برای برگزاری برنامهها، گفت: کمیتهها برنامههای متعددی برای خود دارند و هر کمیته یک برنامه شاخص را در دهه فجر اجرا میکند.
وی ادامه داد: در این ستاد، هستههای اندیشهورز فعال هستند تا متناسب با فضای دهه فجر امسال، ایدهها و برنامههای مناسبی برای این حوزه داشته باشیم.
به گفته موسوی، در تمامی استانها کمیتهها و ستادهای دهه فجر شکل گرفته و همه سازمانها و دستگاهها در این بخش فعال هستند.
موسوی با بیان اینکه برگزاری جشنهای دهه فجر باید مردمی و مردممحور برگزار شود، گفت: بسیاری از مردم، سازمانهای مردمنهاد، دستههای فرهنگی و اجتماعی در حسینیهها، تکایا، مساجد و مراکز خود مراسم برگزار خواهند کرد.
وی از مشارکت مذاهب و ادیان الهی برای گرامیداشت دهه فجر خبر داد و گفت: در اماکن مذهبی اقلیتهای دینی مراسم جشنهای پیروزی انقلاب برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی از نقش شهرداریها برای بسترسازی مراسمهای مردمی خبر داد و گفت: دستگاهها و سازمانهای مختلف و نیز شهرداریها، زمینهسازی لازم را برای برگزاری مردمی جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی انجام خواهند داد.
وی به نقش رسانهها در برگزاری بهتر مراسم دهه فجر اشاره کرد و گفت: قصد داریم با مشارکت و مشورت با مدیران رسانهها، پویشها و هشتگهایی در فضای مجازی داشته باشیم.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی از نهایی شدن موضوعات دهه فجر در این ستاد خبر داد و گفت: شعار امسال «جشن ملی 1400» است و این کلیدواژه اصلی ما با محوریت امید و وحدت است تا همه طیفها و صنوف مردمی در این مراسم شرکت کنند و یاد امام و شهدای انقلاب را گرامی بدارند.
موسوی به نامگذاری ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: در روز 12 بهمن مرقد حضرت امام، محل جلوس ایشان در بهشت زهرا(س) و فرودگاه گلباران خواهد شد.
وی ادامه داد: شستشوی مرقد امام با گلاب ناب کاشان با حضور مردم انقلابی این شهر و نماینده ولی فقیه در حال انجام است.
موسوی به مراسم یومالله 12 بهمن اشاره کرد و گفت: برنامههای این روز با حضور مردم و مسئولان اجرایی خواهد شد و همه برنامهها با ستاد کرونا هماهنگ شده است و از این نظر مشکلی نداریم.
وی گفت: در روز 12 بهمن در ساعت 9 و 33 دقیقه صبح قرائت پیام خانواده شهدا را خواهیم داشت و در محل جلوس امام در بهشت زهرا(س) نیز مراسمی بعد از ادای احترام به شهدا و اقامه نماز انجام میشود.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: در ترمینال شماره 3 فرودگاه هم برنامه خواهیم داشت و یکی از مسئولان سخنرانی خواهند کرد. رژه موتورسواران نیروهای مسلح و مردمی در مسیر فرودگاه تا بهشت زهرا(س) و گلباران این مسیر هم از دیگر برنامههاست.
موسوی به برنامه کمیتههای دهه فجر اشاره کرد و گفت: علاوه بر این برنامهها در روز اول دهه فجر در 110 هزار مدرسه زنگ انقلاب نواخته خواهد شد. در طول دهه فجر با حضور 15 میلیون دانشآموز اجرا میشود. علاوه بر این، در همین ساعت زنگ ناقوس کلیساها به صدا در میآید.
وی از اجرای پویش ملی پرچم خبر داد و گفت: این پویش از سوی مردم در حال انجام است. برگزاری مسابقات مردمی، صبحگاه مشترک، عیادت از جانبازان، زیارت قبور شهدا، مسابقات ورزشی و هنری در دستور کار است.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی ادامه داد: اجرای 5 هزار سرود در مناطق مختلف، اجرای برنامه صبر و شکر در بقاع متبرک امامزادگان سراسر کشور، برگزاری یادواره شهدا در 60 هزار مسجد، برگزاری 40 هزار نشست و 800 برنامه برای دانشآموزان، برگزاری برنامههای قرآنی و گفتمان دینی در مدارس و دانشگاهها و اعزام مبلغ به مناطق مختلف در دستور کار است.
به گفته موسوی، مراسم میهمانی لالهها و عطرافشانی گلزار شهدا در 19 هزار گلزار شهدای سراسر کشور و مزار شهدای گمنام نیز در دهه فجر برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی از پوشش مراسم توسط 2 هزار خبرنگار، فیلمبردار و عکاس خبر داد و گفت: بسترها و مجوزهای لازم در اماکن محل برگزاری جشنها انجام شده است و امیدواریم بتوانیم فعالیتهای تدوین شده را به خوبی پوشش دهیم.
وی گفت: در مجموع 110 خبرنگار خارجی نیز این مراسم را پوشش خواهند داد.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره اینکه آیا برای برگزاری راهپیمایی 22 بهمن تصمیمگیری شده است یا خیر؟ گفت: دو اصل برای مراسمها داریم که اول باید مراسمهای دهه با شکوه برگزار شود و از ایدهها و ابتکارات مختلف استقبال میکنیم و بر اساس شرایط عمومی برنامهریزی کردیم. اصل دوم سلامت و جان مردم است و میدانیم در شرایط خاصی هستیم و به این دلیل رعایت پروتکلها را اصل میدانیم و برای هر حالتی اگر شرایط شدید نباشد متناسب با آن برنامهریزی میکنیم و اگر شرایط خاص باشد ایدههای دیگری را برای برپایی مراسم خواهیم داشت.
موسوی با بیان اینکه شدت گرفتن کرونا در کشور سبب بازبینی در اجرای برخی برنامههای کرونا شده است، اظهار داشت: ممکن است بخشی از برنامهها به این دلیل تغییراتی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه یاد شهدا در برنامههای دهه فجر جایگاه والایی دارد، گفت: با توجه به جایگاه شهید سلیمانی، پرداختن به منزلت، آرمان و جایگاه این مرد بزرگ را در دستور کار داریم و یک وجه مهم از برنامههای دهه فجر به این شهید اختصاص دارد چرا که یک وجه اصلی از آرمانهای انقلاب را میتوانیم در شهید سلیمانی پیدا کنیم.
وی گفت: کسی که آرزو و آرمان امام را به واقعیتی عینی تبدیل کرد و توانست در جغرافیای جهان اسلام هستههای مقاومت را شکل بدهد شهید سلیمانی بود و مقاومتی که در این کشورها بود را او ایجاد کرد. در شکلگیری این بنای مردمی در جغرافیای جهان اسلام شهید سلیمانی نقش داشت.
دیدگاهتان را بنویسید