امین، امانت‌دار وقت شما...1403-09-02
اشتراک گذاری:

رونق اقتصاد و اشتغالزایی دیجیتالی مازندران با عملیاتی شدن ۹۸هزار پورت فیبرنوری

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی نوروزی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران در محل شرکت مخابرات ساری با اظهار این که این طرح اهدافی را همچون ایجاد یک شبکه پایدار، پرسرعت و ایمن را دنبال می کند، افزود: برای رسیدن به این بستر توسعه ای در استان علاوه بر اعتباری یکهزار و۱۰۰میلیارد تومانی به همکاری و تعامل جدی شهرداری ها و راه و شهر سازی نیاز است.

وی با بیان این که استاندار مازندران به صورت جدی پیگیر اجرایی شدن ایجاد شبکه فیبر نوری برای رسیدن به دولت الکترونیک و هوشمند سازی خدمات توسط دستگاه های اجرایی و تحقق استان دیجیتال است، ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ هزار پورت فیبر نوری در استان وجود دارد.

مدیر مخابرات منطقه مازندران با ذکر این نکته که مخابرات مشوق هایی را برای عملیاتی شدن توسعه فیبر نوری به شهرداری ها در مقوله درآمد ناشی از این بستر اینترنتی ارائه کرده است، گفت: شهرداری ها می توانند از فرصت درآمد پنج درصدی این طرح بهره مند شوند.

نوروزی تصریح کرد: از سوی دیگر شرکت مخابرات  تسهیلات خدمات را در بخش هزینه مصرف کنندگان و متقاضیان اینترنت از بستر فیبر نوری را مد نظر دارد، گفت: همسو با این رویکرد ۲۰۰نفر از مهندسان عضو نظام مهندسی ساختمان مازندران را در چگونگی استفاده از این خدمت آموزش های لازم را ارائه کرده است.

وی اظهار داشت: اشتغال دیجیتال از بستر اینترنت محقق می شود از طرفی مازندران به عنوان یک استان گردشگرپذیر باید به توسعه ارتباطی بین المللی از طریق گسترش پورت های فیبر نوری برسد.

رونق اقتصاد و اشتغالزایی دیجیتالی مازندران با عملیاتی شدن ۹۸هزار پورت فیبرنوری 

عقب افتادگی پوشش مخابرات تلفن همراه در ساری

مدیر مخابرات منطقه مازندران در بخش دیگری وضعیت پوشش آنتن دهی تلفن همراه را در ساری مرکز استان بسیار ضعیف و از ساری به عنوان عقب افتادترین شهرستان های استان نام برد و گفت: با همت و دستور صریح سید محمود حسینی پور استاندار مازندران مخابرات برای حل این مشکلات طی سال جاری به ردستی پای کار آمد و اکنون بسیاری از ین چالش ها مرتفع شد و در آنده بسیار نزدیک بسیاری از قطعی ها و مشکلات آنتن دهی تلفن همراه در مرکز استان مرتفع خواهد شد.

نوروزی با بیان این که با همکاری شهرداری ساری درهشت نقطه از این شهر سایت یا همان دکل تلفن همراه نصب خواهد شد، توضیح داد: با نصب این ابزار کمک بسیاری برای خدمات دهی دولت الکترونیک مرکز استان مازندران که دستکاه های اجرای استانی در این شهر مستقر هستند و زندگی عادی مردم خواهد بود.

وی هزینه های نگهداری و ارائه خدمات تلفن ثابت به نسبت درآمد از این راه را بسیار ناهمخوان توصیف کرد و گفت: طبق بررسی ها در حالی هر یک خط تلفن برای مخابرات استان ۲۷هزار تومان هزینه دارد که درآمد هر خط ۴هزار و ۵۰۰ تومان است. 

وی ادامه داد: طی ۱۳ سال گذشته تاکنون تعرفه های تلفن ثابت هیچ تغییری نکرده است و اگر همین رویه ادامه یابد شرکت مخابرات در پرداخت هزینه های جاری خود با مشکل مواجه خواهد شد.

مدیر مخابرات مازندران از همکاری این شرکت با مشترکان تلفن ثابت برای قطع نکردن خط های  زیر ۲۰ هزار تومان  خبر داد و گفت: توقع داریم تا بدهی این شرکت به موقع پرداخت شود.

نوروزی به زیان ۲۸۹میلیارد تومان مخابرات مازندران طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: اکنون مخابرات ۱۲۷میلیارد تومان از مشترکان طلبکاری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *