به گزارش بلاغ، عیسی زاده در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد:: با برنامه ریزیهای جدید انجام گرفته و با تامین اعتبار همه عملیات اجرایی سد هراز تا سال ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.
وی افزود: برای تکمیل این سد به ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و هر ساله باید ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح اختصاص یابد تا عملیات اجرایی طبق برنامه انجام شود.
برای ساخت سدمخزنی هراز و جاده جایگزین ۱۱ کیلومتری این سد که تا به امروز فقط ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است پارسال حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافته بود.
عیسی زاده درباره تاخیر در ساخت این سد، گفت: برای کارهای عمرانی بزرگ مانند سد هراز اعتبارات لازم باید در نظر گرفته شود.
به گفته مدیر طرح و برنامه سد هراز این سد بایستی در ۵ سال به پایان میرسید و مجموع اعتباراتی که نیاز داشت ۵۰۰ میلیارد تومن بود ولی متاسفانه این اعتبار اختصاص داده نشد.
سد هراز از نوع خاکی با هسته رسی به ارتفاع ۱۵۰ متر، طول تاج ۳۷۳ متر و ذخیره سازی ۶۵۰ میلیون مترمکعب بزرگترین سد شمال کشور بر روی رودخانه هراز در حال ساخت است.
عملیات اجرایی ساخت این سد از سال ۱۳۸۸ آغاز شده است و با بهره برداری از این سد ۶ شهرستان و ۴۵۰ روستا از آب آشامیدنی و ۱۱۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی شهرستانهای آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار، نور و محمودآباد از آب مطمئن برخوردار میشوند.
اشتراک گذاری:
دیدگاهتان را بنویسید