به گزارش بلاغ، نادر سحرخیز در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: در جلسه شورای حرائم کشور که در محل وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار گردید ، محدوده عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی قلعه مارکوه واقع در کتالم به ثبت رسید که بر این اساس هرگونه مداخله باید طبق ضوابط مربوطه صورت پذیرد.
وی افزود: محدوده حریم آثار محدوده ای است با ضوابط و مقررات قانونی برای حفظ اثر از راه پیوند آن با محیط پیرامون که از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعیین و ابلاغ می گردد.
سحرخیز حفاظت از میراث فرهنگی را وظیفه همگان دانست و گفت: با حفظ این آثار ارزشمند زمینه جذب گردشگر و شکوفایی اقتصادی ایجاد خواهد شد و علاوه بر آن این یادگارها به عنوان شناسنامه هویتی شهرستان رامسر دارای ارزش هستند که باید در حفظ آن کوشا باشیم.
این مسئول ادامه داد: طرح توسعه اماکن عرضه و فروش محصولات صنایع دستی شهرستان رامسر در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود:ایجاد غرفه فروش محصولات صنایع دستی در تعدادی از مراکز گردشگری از جمله هتل ها اجرایی گردیده که می تواند به افزایش فروش و رشد عرضه صنایع دستی کمک کند.
سحرخیز بیان داشت:برنامه اصلی این طرح این است که صنایع دستی شهرمان را در تمام واحدهای گردشگری، صنفی، خانه های مسافر، کیوسک های اطلاع رسانی ویترین کنیم و بدین ترتیب زمینه عرضه کادو و سوغات گردشگری رامسر را فراهم کنیم.
رییس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری رامسر ادامه داد: این طرح میتواند با همراهی دهیاریها و شوراها در سطح وسیعتری در بازارچه های محلی روستایی اجرا شود و زمینه ارتباط مستقیم گردشگران با تولید کنندگان صنایع دستی که عمدتا از روستاییان هستند برقرار شود.
وی ظرفیت های روستایی رامسر را بی نظیر دانست و شهرت روستاهایی مانند جواهرده، جنت رودبار و اشکور زمینه ساز حضور توریست در این مناطق می شود و عرضه صنایع دستی در بازارچه های محلی و واحد های بوم گردی به ماندگاری توریست در روستاهای رامسر کمک می کند.
اشتراک گذاری:
دیدگاهتان را بنویسید